naziv

Proslava Međunarodnog dana volontera 2020.

 

Zbog epidemioloških mjera, nismo u mogućnosti organizirati zajedničku proslavu Međunarodnog dana volontera sa svim organizatorima, volonterima i podupirateljima. Umjesto toga, održat ćemo u subotu, 5. prosinca u vremenu od 10 do 11:30 h u Hotelu Park svečanu dodjelu nagrada „Vinka Luković“ i „Davor Belaić“ na kojoj će prisustvovati maksimalno 15 uzvanika. Ostali sudionici moći će se priključiti svečanosti putem videolinka koji ćemo svim prijavljenim organizacijama poslati nekoliko dana prije svečanosti. Na svečanosti će se pročitati imena svih nagrađenih volontera i podupiratelja, a njihove zahvalnice poslat ćemo poštom. Točan program svečanosti i detalje objavit ćemo vam naknadno, no nastojat ćemo na neki način uključiti i sudionike putem videolinka.

Prijavni obrazac za volontere i podupiratelje možete pronaći na OVOM linku. U njemu možete navesti volontere i podupiratelje vaše organizacije kojima želite zahvaliti povodom Međunarodnog dana volontera, a Udruga "MI" - Split će izraditi zahvalnice i poslati ih poštom na navedene adrese. Molimo da prijavni obrazac dostavite najkasnije do srijede, 25. studenog 2020.

Podsjećamo da je natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva „Vinka Luković” (za organizatore volontiranja - pravne osobe) i Godišnje nagrade za koordinatore volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama "Davor Belaić" (za fizičke osobe) otvoren do utorka, 24. studenog 2020. g., a javna objava dobitnika nagrade bit će na proslavi Međunarodnog dana volontera, 5.12. u Hotelu Park. Obrasce za prijavu i upute možete pronaći na OVOM linku.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.