naziv

Svečana proslava Međunarodnog dana volontera i natječaj za nagrade

 

Volonterski centar Udruge "MI" - Split objavljuje natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva „Vinka Luković” i Godišnje nagrade za koordinatore volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama "Davor Belaić" za 2020. godinu.

Nagrada "Vinka Luković" se dodjeljuje pravnim osobama - neprofitnim organizacijama za iskazani doprinos razvoju volonterstva i volonterskih aktivnosti na području četiriju dalmatinskih županija (Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije) za razdoblje od 1. siječnja 2020. do 31. listopada 2020. godine. Prijaviti možete vlastitu, ali i neku drugu organizaciju za koju smatrate da nagradu zaslužuje. Upute za prijavu se nalaze na OVOM linku, a Obrazac za prijavu na natječaj na OVOM.

Nagrada "Davor Belaić" se dodjeljuje fizičkim osobama - koordinatorima volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama za doprinos razvoju školskog volontiranja i odgoja za volontiranje u odgojno-obrazovnim ustanovama na području četiriju dalmatinskih županija (Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije) za razdoblje od 1. siječnja 2020. do 31. listopada 2020. godine. pute za prijavu se nalaze na OVOM linku, a Obrazac za prijavu na natječaj na OVOM.

Rok za prijavu na natječaj je petak, 20. studenog 2020. g., a javna objava dobitnika nagrade bit će na proslavi Međunarodnog dana volontera koja će se održati sukladno epidemiološkim mjerama u Hotelu Park, 5. prosinca 2020. g., u vremenu od 11 do 12:30 h.

Organizaciju proslave Međunarodnog dana volontera i dodjelu nagrada financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike kroz program Regionalnog volonterskog centra Split.

 

 

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.