"Vitamin V - volontiranje i aktivno starenje" (2021.)

"Vitamin V - volontiranje i aktivno starenje" (2021.)

"Vitamin V - volontiranje i aktivno starenje" vodič je za volontiranje osoba treće životne dobi kojim se želi seniorima približiti fenomen volontiranja i objasniti na koji način se ono povezuje s aktivnim starenjem, pružiti osnovne informacije o zakonskom okviru volontiranja u Hrvatskoj te prenijeti pozitivna iskustva i primjere dobre prakse postojećih volonterskih programa za seniore u Hrvatskoj. Vodič su pripremili Bruno Koić, Jelena Kamenko Mayer i Mirta Kovačević. Izdavač je DKolektiv - organizacija za društveni razvoj.

U cijelosti ga možete preuzeti OVDJE.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

O Centru

Volonterski centar Split osnovala je Udruga "MI" - Split 1998. godine. Centar je dobitnik brojnih nagrada, a pokrenuo je i osnivanje Hrvatske mreže volonterskih centara (današnji naziv: Hrvatski centar za razvoj volonterstva).

Kontakt

Sinjska 7/II, 21000 Split (Udruga "MI" - Split)

Tel: (021) 329-137 i 329-139
Mob: 091/329-1300

[email protected]

Pratite nas

Naše aktivnosti, djelatnosti i važne informacije pratite putem naše web stranice ili preko društvenih mreža:

Radno vrijeme

Pon-pet - od 8:00 do 16:00. Sastanci i savjetovanja s organizatorima volontiranja i novim volonterima na našoj adresi: pon-pet - od 10:00 do 15:00 h (molimo prethodnu najavu putem e-maila ili telefonski).