Volonterkovi savjeti: Volonterska početnica za učenike osnovnih škola (2015.)

Volonterkovi savjeti: Volonterska početnica za učenike osnovnih škola (2015.)

"Volonterkovi savjeti" volonterska je početnica za učenike osnovnih škola autorice Tanje Tešije iz 2015. godine, u izdanju Udruge "MI" - Split.

 "Volonterkovi savjeti" na zanimljiv način približavaju učenicima osnovnih škola vrijednosti volontiranja. 

Škola kao odgojno obrazovna institucija ne samo da može nego bi i trebala stalno poticati svoje učenike na uključivanje u volonterske akcije, volonterske klubove i sl. Djeca sama ponekad ne mogu točno odrediti kome je pomoć potrebna, ali će se vrlo rado uključiti u određene akcije, skupne ili individualne, na poticaj odraslih.

Priručnik u cijelosti možete preuzeti OVDJE.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

O Centru

Volonterski centar Split osnovala je Udruga "MI" - Split 1998. godine. Centar je dobitnik brojnih nagrada, a pokrenuo je i osnivanje Hrvatske mreže volonterskih centara (današnji naziv: Hrvatski centar za razvoj volonterstva).

Kontakt

Sinjska 7/II, 21000 Split (Udruga "MI" - Split)

Tel: (021) 329-137 i 329-139
Mob: 091/329-1300

[email protected]

Pratite nas

Naše aktivnosti, djelatnosti i važne informacije pratite putem naše web stranice ili preko društvenih mreža:

Radno vrijeme

Pon-pet - od 8:00 do 16:00. Sastanci i savjetovanja s organizatorima volontiranja i novim volonterima na našoj adresi: pon-pet - od 10:00 do 15:00 h (molimo prethodnu najavu putem e-maila ili telefonski).