naziv

Najava manifestacije "Hrvatska volontira" 2016

Hrvatska mreža volonterskih centara u periodu od 16. do 21. svibnja 2016. godine organizira šestu po redu manifestaciju „Hrvatska volontira“ kojom nastojimo potaknuti što veći broj građana i organizacija iz cijele Hrvatske na volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima i time promovirati vrijednost volontiranja kao građansku vrlinu i naviku srca.

Ovogodišnjom manifestacijom želimo povezati djelatnike poslovnog sektora s neprofitnim organizacijama iz civilnog i javnog sektora te podsjetiti koliko je važno da se u izgradnju povezane i humane zajednice uključe svi pripadnici društva.

Pozivamo vas da i ove godine organizirate volonterske aktivnosti u koje možete uključiti što veći broj građana, a koje ćete „krojiti po mjeri“ zajednica u kojima djelujete. Poziv s detaljima manifestacije i primjerima aktivnosti koje biste mogli provoditi pronađite ovdje.

Aktivnosti koje ćete provesti i ove godine se prijavljuju isključivo putem online baze volonterskih aktivnosti najkasnije do 9. svibnja, a možete prijaviti i vaše redovne aktivnosti koje ćete provoditi u tjednu manifestacije (Upute za korištenje baze).

Za informacije i podršku u organizaciji aktivnosti, kontaktirajte nas putem e-maila na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na brojeve: 021/329-137, 329-139.

Prepoznaj svoju snagu. Pokreni svoju zajednicu. Uključi svoju tvrtku. Zavolontiraj se!

 

 

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.