naziv

Produljenje roka za prijavu aktivnosti u sklopu manifestacije Hrvatska volontira

Dragi organizatori volontiranja, pridružite nam se u ovogodišnjoj manifestaciji Hrvatska volontira 2015. i prijavite volonterske aktivnosti koje ćete provoditi u razdoblju od 18. do 23. svibnja, uključite volontere u rad svoje organizacije i pomozite nam u izgradnji bolje i humanije zajednice. Rok za prijavu volonterskih aktivnosti za manifestaciju smo produljili pa tako prijave zaprimamo do ponedjeljka, 11. svibnja 2015., a prijaviti ih možete OVDJE.

Hrvatska mreža volonterskih centara i Mreža mladih Hrvatske organiziraju manifestaciju Hrvatska volontira kojom se na nacionalnoj razini nastoji mobilizirati velik broj organizatora volontiranja i volontera kako bi se istaknuo golemi značaj volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva.

Ovim putem još jednom želimo pozvati sve organizatore volontiranja da nam se i ove godine organizacijom vlastitih volonterskih aktivnosti (redovnih ili onih osmišljenih samo za ovu prigodu) pridruže u manifestaciji Hrvatska volontira koja će se održati od 18. do 23. svibnja 2015.

Ovogodišnjom manifestacijom želimo podsjetiti sve nas koliko dobroga volontiranje donosi svakom pojedincu, zajednici u kojoj živi, a time i društvu u cjelini. Volonteri jesu pomagači, ali su oni i pokretači i nositelji pozitivnih promjena te graditelji zajednica u kojima se osnažuju pojedinci i ima sve manje „gladnih“ i ranjivih.

Volonterske aktivnosti ove godine prijavljuju se isključivo putem online baze volonterskih aktivnosti, a registraciji i prijavi volonterskih aktivnosti možete pristupiti na sljedećoj poveznici: http://www.hrvatska.volontira.vcz.hr. Ako ste volonter i želite sudjelovati u manifestaciji, ovorene volonterske pozicije možete pretraživati OVDJE.

Manifestaciju Hrvatska Volontira organiziramo u sklopu projekta "Prema punim potencijalima – Volontiranje osnažuje ljude i zajednice", a uključit ćemo veliki broj pojedinaca, organizacija civilnog društva, institucija i tvrtki koji će kroz različite javne akcije u svojim zajednicama promovirati volontiranje.

Unaprijed se veselimo vašim prijavama, raznovrsnim volonterskim aktivnostima i zajedničkoj izgradnji bolje zajednice!

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.