naziv

Dani volonterstva i solidarnosti: prijave za štandove

Pozivamo neprofitne organizacije da se prijave za štandove za humanitarno-prodajnu akciju u sklopu Dana volonterstva i solidarnosti, koji će se ove godine održati 20. svibnja u Strossmayerovom parku (Đardinu) u vremenu od 9 do 12:30 h.

Svake godine dio zarađenih sredstava na štandu organizacije doniraju jednoj udruzi u potrebi. Prema odluci Savjeta Volonterskog centra Split, ove godine donacije prikupljamo za Udrugu Spektar i opremu za logopedske terapije, kojima udruga pomaže djeci s poteškoćama iz autističnog spektra, kao i djeci urednog razvoja.

Organizacije mogu prijaviti svoje sudjelovanje na štandu i u zabavnom programu, prema želji. Prijaviti se možete slanjem prijavnice koja se nalazi na OVOM linku e-mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do petka, 5. svibnja 2023. godine.

Više o Danima volonterstva i solidarnosti možete pročitati OVDJE.

Za više informacija kontaktirajte nas na: 021/329-134 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.