naziv

Natječaj za godišnje nagrade "Vinka Luković" i "Davor Belaić" te zahvalnice volonterima

 Regionalni volonterski centar Udruge "MI" - Split objavljuje natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva „Vinka Luković” i Godišnje nagrade za koordinatore volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama "Davor Belaić" za 2022. godinu. Nagrade će se dodijeliti na svečanoj proslavi Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca u Hotelu Park. Istaknuti volonteri koje nomiraju organizacije u kojima su volontirali u protekloj godini tom će prigodom dobiti zahvalnice za svoj doprinos.

Nagrada "Vinka Luković" se dodjeljuje pravnim osobama - neprofitnim organizacijama za iskazani doprinos razvoju volonterstva i volonterskih aktivnosti na području četiriju dalmatinskih županija (Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije) za razdoblje od 15. listopada 2021. do 15. listopada 2022. godine. Prijaviti možete neku organizaciju - javnu instituciju ili udrugu s kojom surađujete i za koju smatrate da nagradu zaslužuje. Upute za prijavu možete naći OVDJE, a Obrazac za prijavu na natječaj OVDJE.

Nagrada "Davor Belaić" se dodjeljuje fizičkim osobama - koordinatorima volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama za doprinos razvoju školskog volontiranja i odgoja za volontiranje u odgojno-obrazovnim ustanovama na području četiriju dalmatinskih županija (Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije) za razdoblje od 15. listopada 2021. do 15. listopada 2022. godine. Upute za prijavu možete pronaći OVDJE, a Obrazac za prijavu na natječaj OVDJE. Možete prijaviti sami sebe, uz podršku barem dvije organizacije.

Rok za prijavu na natječaj za nagrade "Davor Belaić" i "Vinka Luković"je utorak, 8. studenog 2022. g.

Istaknuti volonteri i podržavatelji organizacija tom će prigodom dobiti prigodne zahvalnice za svoj doprinos neprofitnim organizacijama. Organizacije svoje volontere i podržavatelje mogu nominirati najkasnije do petka 25. studenog 2022. g. putem online obrasca na OVOM linku.

Svečana proslava održat će se povodom Međunarodnog dana volontera u ponedjeljak, 5. prosinca 2022. g. u Hotelu Park u Splitu, u vremenu od 10 do 12 h.

Svečana proslava Međunarodnog dana volontera održava se u sklopu programa Regionalnog volonterskog centra Split, financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

LOGO MRMSOSP h

 

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.