naziv

Društveni centar Klis traži volontere!

 

Približava se jedno od najljepših doba godine kada slavimo zajedništvo, obitelj i zahvalni smo na tome što imamo, ali vrijeme je to kada i drugima možemo uljepšati godinu nesebičnim činovima! 

Društveni centar Klis u potrazi je za volonterima koji će nam pomoći staviti osmjeh na što više lica.

Tražimo...
SUDIONIK/CA U VOLONTERSKIM AKCIJAMA DRUŠTVENOG CENTRA KLIS

Opis volonterske akcije:
Od 6. do 10.12. Društveni centar Klis održat će prvu u nizu planiranih volonterskih akcija. Organizirat ćemo prikupljanje potrepština za korisnike Socijalne samoposluge Split. Potrepštine će se primati u prostorijama Društvenog centra Klis od od ponedjeljka 6.12.2021 do petka 10.12.2021 u vremenu od 17:30 do 19:00. Detalji o potrepštinama koje ćemo prikupljati bit će dostupni naknadno.

Opis angažmana:
Tražimo ukupno do 10 volontera koji bi volontirali na prikupljanju i sortiranju prikupljenih potrepština barem jedan od navedenih dana.

Što tražimo od volontera?
Točnost i poštivanje dogovora oko vremena i uvjeta volontiranja, brzinu i preciznost.

Potrebno je potpisati ugovor o volontiranju s organizatorom volontiranja. 30.11. organizirat ćemo koordinaciju sa svim volonterima tijekom koje će se volonterima prezentirati vrijeme i način volontiranja.

Dodatni uvjeti:
Volonter treba imati minimalno 15 godina. Volonteri od 15 do 18 godina mogu potpisati ugovor o volontiranju, ali uz pisanu suglasnost roditelja/skrbnika sukladno Zakonu o volonterstvu (čl. 12)

Način prijave:
Na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Na broj mobitela 091 222 42 66.
Ili u inbox Facebook stranice Društveni centar Klis

Rok prijave: 28.11.2021. u 12 h.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.