Volonterski centar Split

 

Hrvatski centar za razvoj volonterstva i Volonterski centar Zagreb organiziraju 4. Nacionalnu konferenciju o volontiranju zaposlenika koja će se održati u četvrtak 9. rujna online (preko Zoom aplikacije) od 14 do 17 h

Tema ovogodišnje konferencije je Volontiranje kao poluga za angažman zaposlenika, employer branding i pozitivan utjecaj na zajednicu te će na istoimenom panelu sudjelovati predstavnici tvrtki Hrvatski Telekom, INA, GlobalLogic, Nestlé i udruga Smiješak za sve. Moderatorica panela bit će Sanja Petek Mujačić, direktorica konzultantske kuće Hauska & Partner.

Uz panel raspravu, neke od tema konferencije bit će:
– primjeri dobre prakse iz europskog okruženja tijekom COVID-19 pandemije
– Povelja o volontiranju zaposlenika
– predstavljanje volonterskih mogućnosti za organizacije na ovogodišnjoj manifestaciji Hrvatska volontira

Konferencija će se održati online putem i streamat će se iz Business Showrooma Hrvatskog Telekoma.

Za sudjelovanje je potrebno registrirati se na:  https://bit.ly/3kDydVl. Nakon što se registrirate, na e-mail adresu stići će vam link putem kojeg ćete se spojiti na dan konferencije. Cjeli program možete pogledati ovdje.

Prijenos konferencije bit će također moguć putem VCZ Facebook kanala.


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

O Centru

Volonterski centar Split osnovala je Udruga "MI" - Split 1998. godine. Centar je dobitnik brojnih nagrada, a pokrenuo je i osnivanje Hrvatske mreže volonterskih centara (današnji naziv: Hrvatski centar za razvoj volonterstva).

Kontakt

Sinjska 7/II, 21000 Split (Udruga "MI" - Split)

Tel: (021) 329-137 i 329-139
Mob: 091/329-1300

[email protected]

Pratite nas

Naše aktivnosti, djelatnosti i važne informacije pratite putem naše web stranice ili preko društvenih mreža:

Radno vrijeme

Pon-pet - od 8:00 do 16:00. Sastanci i savjetovanja s organizatorima volontiranja i novim volonterima na našoj adresi: pon-pet - od 10:00 do 15:00 h (molimo prethodnu najavu putem e-maila ili telefonski).