naziv

Započele dramske radionice u sklopu projekta "Razmišljajmo održivo - učimo mlade za održivi razvoj"

 

U ožujku je započela provedba dramskih radionica u sklopu projekta "Razmišljajmo održivo - učimo mlade za održivi razvoj".

Radionice su namijenjene učenicima Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju, a provodi ih dramska pedagoginja s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima - Jasminka Žiljak Ilinčić. Cilj ovih radionica je razvijanje komunikacijskih vještina, tolerancije, empatije i demokratičnosti kod učenika. Po završetku radionica, učenici će proći i radionice iz područja volonterstva, a predviđeno je i organiziranje volonterske akcije.

IMG 20210326 WA0000 1

 

Nositelj projekta "Razmišljajmo održivo - učimo mlade za održivi razvoj zajednice" je udruga ODRAZ – Održivi razvoj zajednice, a uz Udrugu "MI" - Split, partneri u projektu su još i: Udruga za razvoj civilnog društva SMART, DKolektiv, I. gimnazija Osijek, Privatna umjetnička gimnazija s pravom javnosti te Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju. 

partneri odraz

disclaimer odraz

 

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.