naziv

Akcija mladih volontera „ŠALJI DALJE“

AKCIJA "ŠALJI DALJE"


Sjećate li se Trevora iz filma "Šalji dalje"? Odlučio je da će za troje ljudi učiniti dobro djelo i reći im da dobrotu šalju dalje...
Vjerovao je da će svijet biti ljepše mjesto za život ako svatko učini tri lijepe stvari za nekoga i to već danas!
Možda je to utopija, san, ali mi ćemo je danas slijediti i podijeliti vam 3 poklona, a vi 2 šaljite dalje!

POČINJE S TOBOM.....ŠALJI DALJE!

VOLONTERI 4. GIMNAZIJE, u okviru akcije mladih volontera


Akciju je provelo 135 mladih volontera iz 6 splitskih, kaštelanskih i trogirskih osnovnih i srednjih škola (O. Š. Mertojak, I gimnazija, II gimnazija, IV gimnazija, V gimnazija, Turističko ugostiteljska škola, Graditeljsko geodetska tehnička škola Split , srednja škola Ivan Lucić Trogir, Gimnazija Braće Radić Kaštela i osnovna škola Knez Trpimir Kaštel Gomilica),
4 splitske udruge (Split zdravi grad, Help, Skautski klub Marjan i Udruga srednjoškolaca grada Splita) te 1 institucije socijalne skrbi (Obiteljski centar splitsko dalmatinske županije).
Volonteri su podijelili građanima Splita, profesorima i učenicima svojih škola po tri promotivna paketa u kojima se nalazio Zlatni volonterski godišnjak 2008. i maštovita razglednica sa pozitivnom porukom o volontiranju, od kojih je svatko dva paketa trebao proslijediti dalje. Podijelilo se ukupno 1200 paketa.

{gallery}saljidalje{/gallery}
Navedeno događanje održano je u organizaciji Udruge Mi - Volonterskog centra Split uz potporu Grada Splita UO za zdravstvo i socijalnu skrb, Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.