naziv

Održana Lučka biciklijada

 

U subotu 24. listopada je u dvorištu OŠ Lučac u organizaciji školskog volonterskog kluba (Mali volonteri OŠ Lučac) i Volonterskog centra Split organizirana Lučka biciklijada, humanitarno-volonterska akcija. Cilj Lučke biciklijade je promocija zdravog načina života, ali i promocija filantropije i volonterstva.

lučka biciklijada 2020 2Učenici od 1. do 5. razreda su se natjecali u vožnji bickla na poligonu u dvorištu škole, a novac prikupljen otkupom startnog broja (ukupno 2006,00 kn) doniran je udruzi Crveni Nosovi - klaunovi doktori.

Svi učenici dobili su priznanja za sudjelovanje i majice s logom biciklijade, a najspretniji učenici dobili su prigodne nagrade. Nagrađeni su: Cvita Vuletić (među prvim razredima), Igor Malger-Petrić (među drugim razredima), Lovre Mratović (među trećim razredima), Nardo Tomašević (među četvrtim razredima) i Karlo Gudelj (među petim razredima). Više fotografija se može pogledati na našoj Facebook stranici.

Događanje je organizirano uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te donatora Tommy d.o.o. i Naturalis d.o.o.

Fotografije: Božidar Vukičević/Cropix

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.