naziv

Deseta nacionalna kampanja Hrvatska volontira pod pokroviteljstvom Predsjednika RH

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, pokrovitelj je jubilarne 10. nacionalne kampanje Hrvatske volontira. Na taj način pružio je potporu razvoju i vidljivosti volontiranja u Hrvatskoj.

"Volonterstvo je izraz duboko usađene etike pomaganja i osvještavanja građana, oplemenjujući živote onih kojima se pomaže i onih koji pomažu ili sudjeluju. Uvjeren sam da će i ova kampanja biti autentična manifestacija entuzijazma i požrtvovnosti brojnih naših građanki i građana", naveo je Predsjednik između ostalog.

Podsjetimo, ovogodišnja Hrvatska volontira odžava se od 23. do 26. 9. 2020, a svi organizatori volontiranja mogu svoje aktivnosti upisati u online aplikaciju na ovoj poveznici. Aktivnosti se mogu upisivati do 18.9.2020.

Za sve dodatne informacije javite se nama (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 021/329-137) ili Hrvatskom centru za razvoj volonterstva.

Dobro je što ste tu.

Hvala što ste tu.pokroviteljstvo

 

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.