Volonterski centar Split

Regionalni volonterski centar Split i Hrvatski centar za razvoj volonterstva pozivaju vas da s ciljem promocije volonterstva i vašeg kvalitetnog rada na razvijanju volonterskih programa podijelite s nama vaše volonterske priče o uspjehu. Priče (maksimalne dužine 2000 znakova s razmacima) ćemo potom dijeliti na našim web stranicama i društvenim mrežama.

Pritom vas pozivamo da nam pišete na neku od sljedećih tema:

• izjave volontera/volonterki o uključivanju u vašu organizaciju ili radu u zajednici s korisnicima/korisnicama (volonter/-ka se može potpisati punim imenom i prezimenom ili inicijalima, prema želji)

• o vašoj uspješnoj suradnji s lokalnom samoupravom, medijima, ustanovama iz područja obrazovanja, socijalne skrbi, kulture ili zdravstva;

• o nekom aspektu iz ciklusa upravljanja volonterskim programom (posebni uspjesi ili izazovi u koordiniranju volontera)

 

Molimo vas da vaše priče šaljete na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. uz jednu do dvije fotografije.


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

O Centru

Volonterski centar Split osnovala je Udruga "MI" - Split 1998. godine. Centar je dobitnik brojnih nagrada, a pokrenuo je i osnivanje Hrvatske mreže volonterskih centara (današnji naziv: Hrvatski centar za razvoj volonterstva).

Kontakt

Sinjska 7/II, 21000 Split (Udruga "MI" - Split)

Tel: (021) 329-137 i 329-139
Mob: 091/329-1300

[email protected]

Pratite nas

Naše aktivnosti, djelatnosti i važne informacije pratite putem naše web stranice ili preko društvenih mreža:

Radno vrijeme

Pon-pet - od 8:00 do 16:00. Sastanci i savjetovanja s organizatorima volontiranja i novim volonterima na našoj adresi: pon-pet - od 10:00 do 15:00 h (molimo prethodnu najavu putem e-maila ili telefonski).