Volonterski centar Split

 

Volonterski centar Split 19. godinu zaredom organizira svečanu proslavu 5. prosinca, Međunarodnog dana volontera. Svečanost će se ove godine održati u prostorijama Hrvatske odvjetničke komore (HOK), Zrinsko-frankopanska 8, u vremenu od 10 do 12 h. Za sve sudionike organizirat će se i mala zakuska. 

Organizatori volontiranja kao i dosad mogu prijaviti svoje volontere i podupiratelje za dodjelu zahvalnica. Kao i prethodnih godina, mi ćemo izraditi zahvalnice, a na vama je da pozovete svoje volontere i podupiratelje da prisustvuju ovom svečanom događanju. Prijavni obrazac možete preuzeti na OVOJ poveznici.

Prijavne obrasce možete poslati e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom (Sinjska 7, 21 000 Split). Rok za slanje je petak, 22. studenoga 2019.


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.