naziv

Dani volonterskog rada - prijava za potporu u sklopu humanitarne akcije

Ove godine će se Dani volonterskog rada održati 21. i 26. svibnja, u sklopu nacionalne manifestacije Hrvatska volontira. Prvi dan će kao i prethodnih godina biti konferencijski, dok je drugi dan (subota, 26. svibnja) predviđen za predstavljanje udruga i javnih institucija, njihovih proizvoda i njihovih volonterskih programa na štandovima u Strossmayerovom parku (Đardinu). Tradicionalno, dio novca od prodaje proizvoda sve organizacije doniraju za jednu udrugu koja je prijavila svoju potrebu putem prijavnog obrasca i koju je Savjeta Volonterskog centra Split izglasao za svom sastanku.

Na OVOM linku se nalazi prijavni obrazac koji možete popuniti u slučaju da prijavljujete neku svoju potrebu za koju ćemo prikupljati donacije, a u obzir dolaze akcije od šire društvene koristi ili neriješena važna potreba (sanacija prostora i sl.), dok se redovne aktivnosti neće moći financirati ovom potporom.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.