naziv

Poziv na radionicu za volontere

 

Volonterski centar Udruge "MI" - Split će u ponedjeljak 26. ožujka 2018. g. od 16:30 do 18:30 h u prostorijama Udruge "MI" - Split u Sinjskoj 7/II provesti radionicu za volonterte pod nazivom "Biti volonter".

Na radionici možete saznati više o definiciji volontiranja te zakonskom okviru volontiranja, kao i o pravima i obvezama volontera i organizatora volontiranja. Također, dat ćemo vam i primjere dobre prakse volonterskih programa u Splitu i okolici te vas informirati na koje se sve načine volonterske aktivnosti evidentiraju.

Svi sudionici poslije edukacije mogu ispuniti prijavnicu za volontere i ostati na razgovoru o volontiranju. Svi će kao poklon dobiti i volontersku knjižicu i vaša volonterska avantura može započeti!

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca koji se nalazi na sljedećoj poveznici: https://goo.gl/forms/b29HT51XbNyiH32J3. Požurite jer broj mjesta je ograničen!

 

 

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.