Volonterski centar Split

 

Ove godine, jubilarni dvadeseti put zaredom, Volonterski centar Udruge "MI" - Split organizira manifestaciju Dani volonterskog rada. Osnovna vrijednost ove tradicionalne manifestacije je solidarnost koja osnažuje pojedinačni trud različitih organizacija i osoba.

Ove godine Dane volonterskog rada obilježavamo 19. i 20. svibnja 2017. godine i to:
 - Okruglim stolom na temu „Kompetencije stečene volontiranjem kao put prema većoj zapošljivosti” - petak, 19. svibnja 2017., Centar Zlatno doba, Branimirova obala, od 12 do 15 h
 - Humanitarno-prodajnom izložbom uz prigodni zabavni program u Strossmayerovom parku (Đardinu) u subotu 20. svibnja 2016. g. Kao i prethodnih godina, novac od donacija pojedinih organizacija nakon samog događanja bit će usmjeren jednoj udruzi u potrebi. Odlukom savjeta Volonterskog centra Split, ove godine će donacije biti usmjerene Skautskom klubu Marjan u svrhu adaptacije njihovog prostora u kojem djeluje 40-ak volontera skauta.

Prijavnicu za sudjelovanje možete preuzeti na OVOM linku, a OVDJE možete preuzeti program okruglog stola sa svim detaljima. Molimo da nam dostavite prijavnicu najkasnije do srijede, 10. svibnja 2016. g. e-mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., osobno u našem uredu u Sinjskoj 7/II ili faxom na broj: 021/329-131.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju na sljedećim brojevima telefona: 091/329-1300, 021/329-137, 021/329-139 ili na e-mail adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

O Centru

Volonterski centar Split osnovala je Udruga "MI" - Split 1998. godine. Centar je dobitnik brojnih nagrada, a pokrenuo je i osnivanje Hrvatske mreže volonterskih centara (današnji naziv: Hrvatski centar za razvoj volonterstva).

Kontakt

Sinjska 7/II, 21000 Split (Udruga "MI" - Split)

Tel: (021) 329-137 i 329-139
Mob: 091/329-1300

[email protected]

Pratite nas

Naše aktivnosti, djelatnosti i važne informacije pratite putem naše web stranice ili preko društvenih mreža:

Radno vrijeme

Pon-pet - od 8:00 do 16:00. Sastanci i savjetovanja s organizatorima volontiranja i novim volonterima na našoj adresi: pon-pet - od 10:00 do 15:00 h (molimo prethodnu najavu putem e-maila ili telefonski).