naziv

20. Dani volonterskog rada - poziv na sudjelovanje i program

 

Ove godine, jubilarni dvadeseti put zaredom, Volonterski centar Udruge "MI" - Split organizira manifestaciju Dani volonterskog rada. Osnovna vrijednost ove tradicionalne manifestacije je solidarnost koja osnažuje pojedinačni trud različitih organizacija i osoba.

Ove godine Dane volonterskog rada obilježavamo 19. i 20. svibnja 2017. godine i to:
 - Okruglim stolom na temu „Kompetencije stečene volontiranjem kao put prema većoj zapošljivosti” - petak, 19. svibnja 2017., Centar Zlatno doba, Branimirova obala, od 12 do 15 h
 - Humanitarno-prodajnom izložbom uz prigodni zabavni program u Strossmayerovom parku (Đardinu) u subotu 20. svibnja 2016. g. Kao i prethodnih godina, novac od donacija pojedinih organizacija nakon samog događanja bit će usmjeren jednoj udruzi u potrebi. Odlukom savjeta Volonterskog centra Split, ove godine će donacije biti usmjerene Skautskom klubu Marjan u svrhu adaptacije njihovog prostora u kojem djeluje 40-ak volontera skauta.

Prijavnicu za sudjelovanje možete preuzeti na OVOM linku, a OVDJE možete preuzeti program okruglog stola sa svim detaljima. Molimo da nam dostavite prijavnicu najkasnije do srijede, 10. svibnja 2016. g. e-mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., osobno u našem uredu u Sinjskoj 7/II ili faxom na broj: 021/329-131.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju na sljedećim brojevima telefona: 091/329-1300, 021/329-137, 021/329-139 ili na e-mail adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.