naziv

Poziv na konferenciju i sajam volontiranja "Korporativno volontiranje"

Volonterski centri Zagreb, Osijek i Split u sklopu projekta „Širenje područja suradnje – korporativno volontiranje kao inovativni oblik filantropije i resurs za razvoj civilnog društva“, organiziraju konferenciju i sajam volontiranja "Korporativno volontiranje". Konferencija će se održati u Zagrebu, u Forumu Zagreb, 27. travnja 2017. g. Cilj konferencije što veći broj tvrtki iz cijele Hrvatske upoznati s konceptom korporativnog volontiranja i potaknuti ih na njegovo uvođenje kao dijela društveno odgovornog poslovanja, čime doprinose izgradnji i povezivanju tvrtke, zaposlenika i zajednice u kojoj djeluju.

Tijekom cijelog dana, uz konferencijski dio bit će organiziran i sajam volontiranja u trajanju od 10 do 16 sati na kojem je zamišljeno da neprofitne organizacije izlažu materijale koji prikazuju njihov rad te opise volonterskih aktivnosti u koje se može uključiti poslovni sektor. Na taj način će predstavnici tvrtki imati priliku upoznati brojne organizatore volontiranja i aktivnosti u kojima mogu volontirati njihovi zaposlenici te se povezati i dogovoriti suradnju. Sajam je ujedno i dobra prilika za predstavljanje pripremljenih volonterskih akcija za manifestaciju Hrvatska volontira 2017., koja će se održati diljem Hrvatske u periodu od 22. do 27. svibnja 2017. Sudionici iz poslovnog sektora moći će se pobliže upoznati s aktivnostima i načinom provedbe te će, ako se odluče sudjelovati, i odabrati akcije u koje će se uključiti. Detaljan program konferencije možete preuzeti OVDJE.

Polazak za Zagreb bit će dan ranije, 26. travnja 2017. autobusom iz Splita. Prijevoz i noćenje s doručkom (u Hotelu "I", Ul. Ive Robića 2, 10 000 Zagreb) vam pokrivamo iz projektnog budžeta, kao i sudjelovanje na konferenciji s ručkom. Povratak u Split je 27. travnja 2017. g. u večernjim satima.

Prijavni obrazac (preuzmite ih na OVOM linku) možete poslati e-mailom najkasnije do 18. travnja 2017. na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Budući da je broj mjesta za sudjelovanje ograničen, organizacije mogu prijaviti maksimalno 2 predstavnika/-ice. Kontakt osoba za dodatne informacije: Antonia Matković, tel: 021/329-139.

 

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.