Volonterski centar Split

 

Udruga „MI“ - Split, Volonterski centar Split, kao članica Hrvatske mreže volonterskih centara (HMVC) vas poziva na sudjelovanje u edukacijskom ciklusu „Menadžment volontera“. Cilj edukacije je razviti/unaprijediti postojeće sposobnosti, vještine, znanje i stavove predstavnika organizatora volontiranja kako bi razvili i/ili unaprijedili volonterske programe u svojim organizacijama.

Edukaciju će provesti tim edukatora Udruge "MI" – Volonterskog centra Split u proljetnom ciklusu 2017. kroz tri edukacijska dana:

- 28. ožujka; 10:00 – 15:00

- 29. ožujka; 10:00 – 15:00

- 3. travnja; 10:00 -15:00

Mjesto održavanja edukacije je Udruga „MI“ – Split, Sinjska 7/II. Prijaviti se možete putem obrasca koji se nalazi na OVOJ poveznici.

Po jednoj organizaciji je moguće prijaviti najviše dvoje sudionika koji se prijavom obvezuju sudjelovati na svim danima edukacije. Zadržavamo pravo odabira prijavljenih organizacija jer je broj sudionika ograničen.

Za sve sudionike je osigurana besplatna edukacija i dodatne konzultacije, ručak i osvježenje u pauzama, materijali i prostor, dok ostale logističke troškove (putovanje, smještaj) sudionici trebaju sami osigurati.

Prostor nije prilagođen osobama s invaliditetom, a Udruga „MI“ – Split će, ako bude potrebe, za osobe koje ne mogu pristupiti prostoru, organizirati konzultacije u drugom prostoru.