naziv

Korporativno volontiranje u Dnevnom centru "Juraj Bonači"

 

Zaposlenici nekoliko splitskih frizerskih salona (Respexit, Stamera, Flash, Jelena 1, Connect i Ukosnica) su 18. prosinca 2016. proveli hvalevrijednu akciju šišanja, stiliziranja frizura i šminkanja korisnika i korisnica Centra za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači" povodom njihove tradicionalne božićne večere.

Za korisnike Centra "Juraj Bonači" božićna večera je prilika da zasjaju kao "filmske zvijezde", a koliko ozbiljno je oni shvaćaju, dovoljno govori izjava jednog korisnika da će na večeru obući odijelo i cijelu noć plesati sa svojom djevojkom. Uz prigodne božićne pjesme te uz fritule, čaj i kavu korisnici Centra "Juraj Bonači" dobili su nove fizure i široke osmijehe na licima, a svi su frizeri složni da će sudjelovati na sličnoj akciji i povodom Valentinova.

Ovom prilikom želimo zahvaliti svim frizerkama i frizerima koji su sudjelovali u akciji i donijeli sav potreban pribor te korisnicima pružili uistinu profesionalne usluge.

Akciju je zajedno s Centrom za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači" organizirala Udruga "MI"- Split, u sklopu projekta pod nazivom "Širenje područja suradnje - korporativno volontiranje kao inovativni oblik filantropije i resurs za razvoj civilnog društva“. Projekt je financiran sredstvima EU te sufinanciran od strane Ureda za udruge Vlade RH.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.