naziv

Splitska banka volontira: Volontiranjem širimo obzore!

Djelatnica Splitske banke, Maja Vukorepa, kao volonterka se uključila u nacionalnu kampanju „Hrvatska volontira 2016“. Maja je provela dan s korisnicima i voditeljima udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Moje dijete Solin“ sudjelujući u njihovoj volonterskoj akciji „Zaplešimo i vježbamo i sve oslikajmo zajedno!“.

"U udrugu Moje dijete Solin došla sam posredovanjem mog poslodavca, Splitske banke, u sklopu projekta "Širenje područja suradnje – korporativno volontiranje kao inovativni oblik filantropije i resurs za razvoj civilnog društva“. Pozdravljam ovakve akcije i sretna sam za širenje obzora mene kao pojedinca, ali i budućih generacija.
Moja nakana kroz ovu akciju bila je prenijeti na kćer spoznaju da postoje drugi i drugačiji. Da su i oni djeca. Zašto se ne bi igrali zajedno? To je bila moja misija u udruzi Moje dijete Solin. Iako, doduše, sa mnom na akciju nije došla moja kćer već nećakinja, moja misija je ispunjena! Vidimo se sljedeće godine, a ubrzo vam šaljem i svoju Gitu!"
- Maja Vukorepa, Splitska banka

U sklopu projekta „Širenje područje suradnje - korporativno volontiranje kao inovativni oblik filantropije i resurs za razvoj civilnog društva“ (IPA 2012) objavljivat ćemo crtice iz života volontiranja zaposlenika. Ovi primjeri dobre prakse imaju cilj potaknuti i motivirati poslovni sektor, i sve druge, da se uključe u volonterski svijet.Ovaj projekt financira Europska unija iz programa IPA 2012, a sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge "MI" - Split.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.