Volonterski centar Split

Ovogodišnja svečanost dodjele diploma zaslužnim volonterima, zahvalnica podupirateljima i triju Nagrada za promociju i razvoj volonterstva "Vinka Luković" održat će se povodom Međunarodnog dana volontera, u ponedjeljak, 5. prosinca 2016. g. u foyeru HNK Split od 10:00 do 12:00 h.

Pozivamo sve organizatore volontiranja da zahvale svojim volonterima i podupirateljima za sav uloženi trud i vrijeme. Prijavni obrazac možete preuzeti OVDJE. Molimo da ga ispunite i pošaljete najkasnije do nedjelje, 27. studenog 2016. g. na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj faksa 021/329-131.

Isto tako, podsjećamo vas na rok za prijavu za Godišnju nagradu za promociju i razvoj volonterstva "Vinka Lukiović". Natječaj je otvoren do petka, 11. studenog 2016. g. te se na njega mogu prijaviti organizacije iz Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko - neretvanske, Šibensko-kninske i Zadarske županije. Upute za prijavu možete preuzeti OVDJE, a prijavni obrazac OVDJE.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na brojeve: 021/329-137, 329-139 ili 091/329-1300.


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

O Centru

Volonterski centar Split osnovala je Udruga "MI" - Split 1998. godine. Centar je dobitnik brojnih nagrada, a pokrenuo je i osnivanje Hrvatske mreže volonterskih centara (današnji naziv: Hrvatski centar za razvoj volonterstva).

Kontakt

Sinjska 7/II, 21000 Split (Udruga "MI" - Split)

Tel: (021) 329-137 i 329-139
Mob: 091/329-1300

[email protected]

Pratite nas

Naše aktivnosti, djelatnosti i važne informacije pratite putem naše web stranice ili preko društvenih mreža:

Radno vrijeme

Pon-pet - od 8:00 do 16:00. Sastanci i savjetovanja s organizatorima volontiranja i novim volonterima na našoj adresi: pon-pet - od 10:00 do 15:00 h (molimo prethodnu najavu putem e-maila ili telefonski).