naziv

Poziv za sudjelovanje u svečanosti povodom Međunarodnog dana volontera

Ovogodišnja svečanost dodjele diploma zaslužnim volonterima, zahvalnica podupirateljima i triju Nagrada za promociju i razvoj volonterstva "Vinka Luković" održat će se povodom Međunarodnog dana volontera, u ponedjeljak, 5. prosinca 2016. g. u foyeru HNK Split od 10:00 do 12:00 h.

Pozivamo sve organizatore volontiranja da zahvale svojim volonterima i podupirateljima za sav uloženi trud i vrijeme. Prijavni obrazac možete preuzeti OVDJE. Molimo da ga ispunite i pošaljete najkasnije do nedjelje, 27. studenog 2016. g. na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj faksa 021/329-131.

Isto tako, podsjećamo vas na rok za prijavu za Godišnju nagradu za promociju i razvoj volonterstva "Vinka Lukiović". Natječaj je otvoren do petka, 11. studenog 2016. g. te se na njega mogu prijaviti organizacije iz Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko - neretvanske, Šibensko-kninske i Zadarske županije. Upute za prijavu možete preuzeti OVDJE, a prijavni obrazac OVDJE.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na brojeve: 021/329-137, 329-139 ili 091/329-1300.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.