naziv

Počele prijave za edukacijski ciklus "Menadžment volontera" u listopadu

Udruga „MI“ - Split, Volonterski centar Split, kao članica Hrvatske mreže volonterskih centara (HMVC) vas poziva na sudjelovanje u edukacijskom ciklusu „Menadžment volontera“Cilj edukacije je razviti/unaprijediti postojeće sposobnosti, vještine, znanje i stavove predstavnika organizatora volontiranja kako bi razvili i/ili unaprijedili volonterske programe u svojim organizacijama.

Hrvatski zavod za zapošljavanje je u sklopu mjera za poticanje zapošljavanja „Pokreni zajednicu“ 2014. otvorio mogućnost da neprofitne organizacije usmjerene mladim osobama kroz javne radove u trajanju do 12 mjeseci uključe koordinatora volontera u svoj rad. Stoga je edukacija namijenjena organizatorima volontiranja koji predstavljaju udruge, javne ustanove (zdravstvo, obrazovanje, socijalna skrb, kultura), zaklade, fondacije, vjerske ustanove, tijela državne uprave, jedinice lokalne ili regionalne samouprave, turističke zajednice i sindikate.

Edukaciju će provesti tim edukatora Udruge MI – Volonterskog centra Split u jesenskom ciklusu 2016. kroz tri edukacijska dana:
- 17. listopada; 10.00 – 15.00h
- 18. listopada; 10.00 – 15.00h
- 24. listopada; 10.00 – 15.00h

Mjesto održavanja edukacije je Udruga „MI“ – Split, Sinjska 7/II.

Konzultacije, ukoliko za njih bude potrebe, se održavaju nakon svakog dana edukacije.
Po jednoj organizaciji je moguće prijaviti najviše dvoje sudionika koji se prijavom obvezuju sudjelovati na svim danima edukacije.
Zadržavamo pravo odabira prijavljenih organizacija jer je broj sudionika ograničen.

Za sve sudionike je osigurana besplatna edukacija/konzultacije, osvježenje, materijali i prostor, dok ostale logističke troškove (putovanje, smještaj) sudionici trebaju sami osigurati.

Molimo zainteresirane za sudjelovanje u edukaciji da ispune prijavnicu koja se nalazi na OVOM linku i da je pošalju e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., faxom na broj 021/329-131 ili nas posjetite u prostorijama Udruge „MI“ - Split na adresi Sinjska 7/II, Split, najkasnije do 10.listopada 2016.

Prostor nije prilagođen osobama s invaliditetom, a organizator će, ukoliko bude potrebe, za osobe koje ne mogu pristupiti prostoru, organizirati konzultacije u drugom prostoru.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.