naziv

Webinar o uključivanju volontera u rad s izbjeglicima

U sklopu projekta „Optimizing Volunteer Services in Times of Refugee Crisis“ koji je financiran sredstvima EU iz programa Europa za građane, u utorak 27. rujna 2016. u 14 h održat će se prvi uvodni webinar.

Sudionici webinara bit će upoznati s ciljevima i aktivnostima projekta, kao i dosadašnjim postignutim rezultatima te će se dijeliti iskustva i mišljenja sudionika o kvalitetu u radu s izbjeglicama tijekom izbjegličke krize. Na webinaru se očekuje sudjelovanje organizacija i pojedinaca koji imaju iskustva rada s izbjeglicama tijekom trenutne izbjegličke krize u Europi.

Ukoliko želite sudjelovati na webinaru, pristupni link je: https://go.myownconference.com/1474013770, a logirati se možete u utorak 27. rujna 2016. od 13:30 h. Webinar će trajati od 14:00 do 15:15 h.

Za sve informacije obratite se Tanji Tešiji e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na broj: 021/329-137.

Nositelj projekta je Udruga „MI“ – Split, a partneri su: Novosadski humanitarni centar (Srbija), Hrvatska mreža volonterskih centara (Hrvatska), Legis Skopje (Makedonija), Voluntary Action Sheffield (Velika Britanija), Europski volonterski centar CEV (Belgija) i Önkéntes Központ Alapítvány (Mađarska).

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.