naziv

19. Dani volonterskog rada - poziv i prijava za sudjelovanje

Ove godine, po devetnaesti put zaredom, Volonterski centar Udruge "MI" - Split organizira manifestaciju Dani volonterskog rada. Osnovna vrijednost ove tradicionalne manifestacije je solidarnost koja osnažuje pojedinačni trud različitih organizacija i osoba.

Dani volonterskog rada održavaju se u sklopu nacionalne kampanje Hrvatska volontira koju organizira Hrvatska mreža volonterskih centara, a čija je članica i Volonterski centar Split.

Ove godine Dane volonterskog rada obilježavamo humanitarno-prodajnom izložbom uz prigodni zabavni program u Strossmayerovom parku (Đardinu) u subotu 21. svibnja 2016. g. Budući da prošle godine humanitarno-prodajna izložba nije održana zbog kiše, ove godine nema prijava organizacija za novčanu potporu, već je novac od donacija pojedinih organizacija nakon samog događanja usmjeren udruzi "Glazbene niti ljubavi" koja promiče ljubav prema glazbi kod djece i mladih i kojoj je novac trebao biti usmjeren prošle godine.

Na OVOM linku možete preuzeti prijavnicu za sudjelovanje sa svim detaljima. Molimo da nam ju dostavite najkasnije do petka, 13. svibnja 2016. g. e-mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., osobno u našem uredu u Sinjskoj 7/II ili faxom na broj: 021/329-131.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju na sljedećim brojevima telefona: 091/329-1300, 021/329-137, 021/329-139 ili na gorenavednoj e-mail adresi.

Veselimo se vašim prijavama!

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.