naziv

Produljen rok za dostavu izvješća o organiziranom volontiranju u 2015. godini

Obavještavaju se sve udruge, zaklade, sindikati, vjerske i turističke zajednice, ustanove, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, državna tijela te druge neprofitne pravne osobe, koje su sukladno članku 33. Zakona o volonterstvu („Narodne novine“ br. 58/07 i 22/13) te Pravilniku o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja (Narodne novine, br.104/15) dužne Ministarstvu socijalne politike i mladih dostaviti godišnje izvješće o volontiranju organiziranom u protekloj godini, da je rok za dostavu izvješća produljen do 31. ožujka 2016. godine.

Slijedom navedenog, pozivaju se svi organizatori volontiranja koji su tijekom 2015. godine angažirali volontere, a još nisu ispunili ovu zakonsku obvezu, da podnesu izvješće o organiziranom volontiranju u 2015. godini putem nove web aplikacije koju je moguće pronaći na OVOM linku.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.