Volonterski centar Split

Volonterski centar Udruge "MI" - Split i ove godine organizira svečanu proslavu Međunarodnog dana volontera 5. prosinca. Proslava će se održati 5. prosinca 2015. g. (subota), a program je podijeljen na dva dijela - formalni dio s dodjelom nagrade "Vinka Luković" za organizatore volontiranja  i zahvalnica za volontere u jutarnjem terminu u foyeru Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu te zabavni dio navečer u klubu Vanilla.

Detaljne informacije o proslavi možete preuzeti OVDJE, a prijavni list za sudjelovanje na proslavi možete preuzeti OVDJE. Molimo vas da se prijavite najkasnije do 27.11.2015.

 

Program proslave objavit ćemo naknadno, a za sve ostale informacije nas možete kontaktirati putem elektroničke pošte na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na: 021/329-137

 


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.