naziv

Poziv za radionicu "Biti volonter" - 26. 11.

U sklopu projekta “Solidarnost i kvaliteta u pružanju socijalnih usluga” Volonterski centar Udruge "MI" - Split provest će radionicu "Biti volonter". Radionica će se održati 26. studenog (četvrtak) od 10 do 12 h u prostorijama Udruge "MI" - Split u Sinjskoj 7/II.

Na radionici možete saznati više o definiciji volontiranja te zakonskom okviru volontiranja, kao i o pravima i obvezama volontera i organizatora volontiranja.

Prijaviti se možete telefonski na brojeve 021/329-137 ili 021/329-139 ili putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Požurite jer broj mjesta je ograničen!

Projekt “Solidarnost i kvaliteta u pružanju socijalnih usluga” sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, a provode ga: Udruga “MI” – Split (nositelj) te partneri Volonterski centar Zagreb, Volonterski centar Osijek, Udruga za razvoj civilnog društva Smart, UOSIKAŽU-Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije i Udruga za prevenciju socijalnopatološkog ponašanja mladih „PREVENCIJA“.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.