Volonterski centar Split

Volonterski centar Split - Udruga "MI" i ove godine dodjeljuje godišnju nagradu za promociju i razvoj volonterstva "Vinka Luković". 

 Pozivamo neprofitne organizacije - organizatore volontiranja iz Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske, Šibensko-kninske i Zadarske županije da se prijave na natječaj najkasnije do 13. studenog 2015.

Dobitnike nagrada izabrat će Savjet Volonterskog centra Split na prijedlog Povjerenstva za dodjelu Nagrade, a nagrade će se dodijeliti na svečanosti povodom Međunarodnog dana volontera 5. prosinca, o detaljima koje ćete biti naknadno obavješteni.

Upute za prijavu možete pronaći OVDJE, a obrazac za prijavu OVDJE.

Veselimo se Vašim prijavama!


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.