naziv

Natječaj za prijavu volonterskih inicijativa i inovativnih modela razvoja volonterstva za dodjelu nagrade "Otisak srca"

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva objavila je natječaj za prijavu volonterskih inicijativa i inovativnih modela razvoja volonterstva za dodjelu nagrade "Otisak srca" u 2015. godini.

Cilj natječaja je potaknuti djecu i mlade na dobrovoljni – volonterski angažman u lokalnoj zajednici kroz razvoj aktivizma, empatije, solidarnosti i socijalnih vještina kojima će znati prepoznati i riješiti (ili sudjelovati u rješavanju) problema u lokalnoj zajednici u kojoj žive.

Na natječaj se mogu prijaviti osnovne i srednje škole koje u protekle tri godine nisu dobile nagradu Nacionalne zaklade za razvoj volonterstva. Dodijelit će se ukupno do 10 nagrada za osnovne i do 5 nagrada za srednje škole, uz plaketu "Otisak srca" i iznos do 10.000,00 kn za provedbu nagrađene volonterske akcije ili modela volontiranja mladih, a rok za podnošenje prijave je 1. listopada 2015. godine. Detalje o natječaju i potrebne dokumente potražite ovdje.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.