Volonterski centar Split

Udruga "MI" - Split, Volonterski centar Split poziva osobe s invaliditetom na sudjelovanje u projektu „Volontiranje – prilika za nove kompetencije“ koji omogućuje unaprjeđenje vještina i kompetencija iz područja volonterstva, neprofitnog menadžmenta i poduzetničkih vještina kroz devetodnevnu edukaciju te stjecanje praktičnog iskustva kroz volonterski angažman u zajednici.

Volonterski centri u Osijeku, Zagrebu, Rijeci, Splitu i Čakovcu omogućit će osobama s invaliditetom sudjelovanje u devetodnevnoj edukaciji iz područja volonterstva, neprofitnog menadžmenta i stjecanja poduzetničkih vještina te će facilitirati proces smještanja volontera u organizacije civilnog društva na dugotrajno volontiranje, pri čemu će posebna pažnja biti posvećena kreiranju svrsishodnih i kreativnih volonterskih programa unutar organizacija domaćina i pružanja specifične podrške kako bi volonteri realizirali svoj puni potencijal.

Detaljnije o projektu možete pročitati OVDJE, a prijavnicu možete pronaći OVDJE. Molimo Vas da svoju prijavnicu dostavite Udruzi „MI“ - Split e-mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,  na broj faksa: 021 329 131 ili osobno na adresu: Sinjska 7/II, 21 000 Split, najkasnije do srijede, 26. kolovoza 2015. godine.

Za sve informacije stojimo na raspolaganju na brojevima 021/ 329 137 i 021/ 329 139.

Veselimo se suradnji!


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

O Centru

Volonterski centar Split osnovala je Udruga "MI" - Split 1998. godine. Centar je dobitnik brojnih nagrada, a pokrenuo je i osnivanje Hrvatske mreže volonterskih centara (današnji naziv: Hrvatski centar za razvoj volonterstva).

Kontakt

Sinjska 7/II, 21000 Split (Udruga "MI" - Split)

Tel: (021) 329-137 i 329-139
Mob: 091/329-1300

[email protected]

Pratite nas

Naše aktivnosti, djelatnosti i važne informacije pratite putem naše web stranice ili preko društvenih mreža:

Radno vrijeme

Pon-pet - od 8:00 do 16:00. Sastanci i savjetovanja s organizatorima volontiranja i novim volonterima na našoj adresi: pon-pet - od 10:00 do 15:00 h (molimo prethodnu najavu putem e-maila ili telefonski).