naziv

Volonterski centar Split na Danima otvorenih vrata udruga

Danas počinju Dani otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Od 28. do 30. svibnja udruge širom Hrvatske otvaraju vrata zainteresiranim građanima i upoznaju ih s vlastitim aktivnostima i programima.

Na Danima otvorenih vrata građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu“ u koje unose žigove udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade. Program Dana otvorenih vrata udruga 2015., te aktivnosti udruga širom Hrvatske dostupan je na stranici: www.daniudruga.hr.

I Volonterski centar Split otvorio je svoja vrata - 28. i 29.5. od 09:00 do 14:00 h informiramo zainteresirane građane o volonterstvu, mogućnostima volontiranja, dosadašnjim i trenutnim aktivnostima i projektima.

Radujemo se vašem dolasku!

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.