naziv

18. Dani volonterskog rada - 22. i 23. svibnja 2015.

Ove godine, po osamnaesti put za redom, Udruga "MI" - Split - Volonterski centar Split organizira Dane volonterskog rada. Osnovna vrijednost ove tradicionalne manifestacije je solidarnost koja osnažuje pojedinačni trud različitih organizacija i osoba.

Ovogodišnji Dani održavaju se u sklopu, također tradicionalne, manifestacije Hrvatska volontira koju organiziraju Hrvatska mreža volonterskih centara i Mreža mladih Hrvatske.

Dani volonterskog rada održat će se u petak 22. svibnja 2015. i subotu 23. svibnja 2015.

Program je, kao i do sada, podijeljen na dva dijela:
- u petak 22.5.2015. od 11:00 do 13:00 h u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu (Velika dvorana, Sjeverni toranj, drugi kat) održat će se prezentacije primjera dobre prakse volontiranja učenika u osnovnim i srednjim školama. Gosti govornici su profesori - voditelji volonterskih klubova u školama.

- u subotu, 23.5.2015. od 09:00 do 13:00 h na Prokurativama će se održati tradicionalna humanitarno-prodajna izložba uz zabavni program. Ove godine humanitarna akcija usmjerena je udruzi "Glazbene niti ljubavi" koja promiče ljubav prema glazbi kod djece i mladih.

Ovim putem pozivamo stručne službe osnovnih i srednjih škola na što veći odaziv na oba dana manifestacije. Sa sobom možete povesti i nekoliko zainteresiranih učenika.

Radujemo se Vašem dolasku!

 

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.