naziv

Međunarodna CEV konferencija u Zadru

U Zadru se jučer i danas (23. i 24. travnja 2015.) održava međunarodna konferencija pod nazivom "Pick and mix - a multi perspective approach to volunteer cetres". Konferenciju organizira Europski volonterski centar (CEV) u partnerstvu s Udrugom za razvoj civilnog društva SMART, Hrvatskom mrežom volonterskih centara i Volonterskim centrom Osijek uz podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

Foto: CEV.

 Konferencija će pružiti uvid u nove i inovativne pristupe upravljanja volonterima, kao i u ulogu volonterskih centara u razvoju volonterstva i zajednice u cjelini. Očekuje se stotinjak sudionika i sudionica iz više europskih zemalja. Osim izlaganja i radionica, konferencija pruža mogućnost umrežavanja i razmjene iskustava i dobrih praksi među sudionicima. Tijekom konferencije razgovarat će se o ulogama i budućnosti volonterskih centara, metodologiji u menadžmentu volontera, korporativnom volontiranju te tehnikama angažiranja djece i mladih.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.