Volonterski centar Split

Ovo je mjesto gdje se postavljaju/pretražuju volonterski poslovi. Kontakt podaci (ime, telefon, mail organizatora) vidljivi su samo djelatnicima Volonterskog centra i njima se možete obratiti za dodatne informacije.

Burza

Integral centar
Split
Suradnik/-ica u udruzi
  • kratkotrajno
  • dugotrajno
  • ostali
  • udruge
Udruga INTEGRAL CENTAR se bavi integrativnom tjelesno orijentiranom terapijom, a koja radi na osvještavanju tijela, emocija, duha, kroz pokret, dah, ples, pjevanje, crtanje te psihodinamičke vježbe.

Volonterski poslovi koje Udruga potražuje:
1. Suradnik/ca za odnose s javnošću
Odgovornosti suradnika/ce za odnose s javnošću su: pisati najave i izvješća svih događanja Udruge za Facebook i web stranicu te za medije, osmišljavati sadržaje za Facebook i Instagram Udruge, izrađivati newsletter za korisnike i članove Udruge. Izrada prijevoda na engleski jezik i/ili sa engleskog jezika za potrebe promidžbe rada Udruge.

2. Suradnik/ca za dizajn i vizualne komunikacije
Odgovornosti suradnika/ce za dizajn i vizualne komunikacije su: osmišljavati i dizajnirati promotivne materijale za događaje Udruge, unaprjeđivati vizualni identitet Udruge i/ili fotografirati i snimati događaje te editirati i postavljati galerije vizualnih materijala Udruge.

3. Organizator/ica događanja
Odgovornosti organizatora događanja su: organizirati aktivnosti i događanja u Udruzi, poticati i organizirati suradnju s ostalim udrugama, srednjim školama, Sveučilištem i ostalim relevantnim osobama, rukovoditi aktivnostima te obavljati logističke poslove.

4. Suradnik/ca za rad na projektnim prijedlozima
Odgovornosti suradnika/ce za rad na projektnim prijedlozima su: Pratiti pozive za dostavu projektnih prijedloga, predlagati projektne ideje te sudjelovati u osmišljavanju i pisanju projektnih prijedloga.

5. Suradnik/ca u administraciji
Odgovornosti suradnika/ce u administraciji su: ažuriranje baze podataka, arhiviranje dokumentacije, organizacija administrativnih evidencija, pomaganje u administrativnim procesima, osmišljavanje metoda digitalizacije te sudjelovanje u procesu digitalizacije administracije.
Potrebne vještine (ovisno o angažmanu): odgovorrni i predani pristup, prethodno znanje i interes za polje duhovnosti i psihologije, osnove poznavanje MS OFFICE-a (Word, Excel), osnove poznavanja alata za obradu fotografija, iskustvo u upravljanju profilima na društvenim mrežama, napredno znanje engleskog jezika.
da