Volonterski centar Split

Ovo je mjesto gdje se postavljaju/pretražuju volonterski poslovi. Kontakt podaci (ime, telefon, mail organizatora) vidljivi su samo djelatnicima Volonterskog centra i njima se možete obratiti za dodatne informacije.

Burza

Udruga Mentor
Split
Asistent/-ica u učenju za osnovnoškolce
  • dugotrajno
  • djeca
Volonteri će volontirati na projektu “Snaga je u meni”. Glavna aktivnost volontera bit će pružanje pomoći u učenju za učenike viših razreda osnovne škole, koji su polaznici radionica aktivnosti u udruzi. Prilikom pružanja pomoći u učenju volonteri će koristiti inovativne metode učenja i pamćenja (mentalne mape, brain gym) o čemu će biti obučeni. Volonteri će se, ako budu zainteresirani, moći uključiti i u druge projektne aktivnosti: sudjelovanje u pripremi radionica, pomoć u obradi upitnika i evaluacijskih listića, održavanje i ažuriranje Facebook stranice, sudjelovanje u promotivnim aktivnostima udruge.
Očekuje se od volontera zainteresiranost za rad s djecom, organiziranost i predanost radu. Prednosti mogu biti iskustvo u radu s djecom, studiranje srodnih studija (pedagogija, socijalna pedagogija i sl.).
da