Volonterski centar Split

Povodom Međunarodnog dana volontera Regionalni volonterski centar Udruge "MI" - Split godinama organizira svečanu proslavu, uz dodjelu zahvalnica zaslužnim volonterima i podupirateljima te uz dodjelu nagrada za promociju i razvoj volonterstva. Prijavni obrazac za volontere i podupiratelje u kojem možete navesti volontere i podupiratelje vaše organizacije kojima želite zahvaliti možete preuzeti OVDJE.

Molimo vas da prijavni obrazac dostavite najkasnije do petka, 26. studenog 2021.

Proslavu i svečanu dodjelu nagrada „Vinka Luković“ i „Davor Belaić“ ćemo održati u ponedjeljak, 6. prosinca u Hotelu Park sukladno važećim epidemiološkim uputama, o čemu ćemo vas obavijestiti naknadno.

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 091/329-1300.

 


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

O Centru

Volonterski centar Split osnovala je Udruga "MI" - Split 1998. godine. Centar je dobitnik brojnih nagrada, a pokrenuo je i osnivanje Hrvatske mreže volonterskih centara (današnji naziv: Hrvatski centar za razvoj volonterstva).

Kontakt

Sinjska 7/II, 21000 Split (Udruga "MI" - Split)

Tel: (021) 329-137 i 329-139
Mob: 091/329-1300

[email protected]

Pratite nas

Naše aktivnosti, djelatnosti i važne informacije pratite putem naše web stranice ili preko društvenih mreža:

Radno vrijeme

Pon-pet - od 8:00 do 16:00. Sastanci i savjetovanja s organizatorima volontiranja i novim volonterima na našoj adresi: pon-pet - od 10:00 do 15:00 h (molimo prethodnu najavu putem e-maila ili telefonski).