Volonterski centar Split

 

Približava se jedno od najljepših doba godine kada slavimo zajedništvo, obitelj i zahvalni smo na tome što imamo, ali vrijeme je to kada i drugima možemo uljepšati godinu nesebičnim činovima! 

Društveni centar Klis u potrazi je za volonterima koji će nam pomoći staviti osmjeh na što više lica.

Tražimo...
SUDIONIK/CA U VOLONTERSKIM AKCIJAMA DRUŠTVENOG CENTRA KLIS

Opis volonterske akcije:
Od 6. do 10.12. Društveni centar Klis održat će prvu u nizu planiranih volonterskih akcija. Organizirat ćemo prikupljanje potrepština za korisnike Socijalne samoposluge Split. Potrepštine će se primati u prostorijama Društvenog centra Klis od od ponedjeljka 6.12.2021 do petka 10.12.2021 u vremenu od 17:30 do 19:00. Detalji o potrepštinama koje ćemo prikupljati bit će dostupni naknadno.

Opis angažmana:
Tražimo ukupno do 10 volontera koji bi volontirali na prikupljanju i sortiranju prikupljenih potrepština barem jedan od navedenih dana.

Što tražimo od volontera?
Točnost i poštivanje dogovora oko vremena i uvjeta volontiranja, brzinu i preciznost.

Potrebno je potpisati ugovor o volontiranju s organizatorom volontiranja. 30.11. organizirat ćemo koordinaciju sa svim volonterima tijekom koje će se volonterima prezentirati vrijeme i način volontiranja.

Dodatni uvjeti:
Volonter treba imati minimalno 15 godina. Volonteri od 15 do 18 godina mogu potpisati ugovor o volontiranju, ali uz pisanu suglasnost roditelja/skrbnika sukladno Zakonu o volonterstvu (čl. 12)

Način prijave:
Na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Na broj mobitela 091 222 42 66.
Ili u inbox Facebook stranice Društveni centar Klis

Rok prijave: 28.11.2021. u 12 h.


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

O Centru

Volonterski centar Split osnovala je Udruga "MI" - Split 1998. godine. Centar je dobitnik brojnih nagrada, a pokrenuo je i osnivanje Hrvatske mreže volonterskih centara (današnji naziv: Hrvatski centar za razvoj volonterstva).

Kontakt

Sinjska 7/II, 21000 Split (Udruga "MI" - Split)

Tel: (021) 329-137 i 329-139
Mob: 091/329-1300

[email protected]

Pratite nas

Naše aktivnosti, djelatnosti i važne informacije pratite putem naše web stranice ili preko društvenih mreža:

Radno vrijeme

Pon-pet - od 8:00 do 16:00. Sastanci i savjetovanja s organizatorima volontiranja i novim volonterima na našoj adresi: pon-pet - od 10:00 do 15:00 h (molimo prethodnu najavu putem e-maila ili telefonski).