naziv

Poziv za prijavu kandidata za Državnu nagradu za volontiranje u 2017.

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je poziv za prijavu kadnidata/kandidatkinja za dodjelu Državne nagrada za volontiranje u 2017. godini. Nagrada se dodjeljuje u sljedećim kategorijama: fizička osoba volonter/-ka, fizička osoba koordinator/-ica volontera i pravna osoba - organizator volontiranja.

Državne nagrada za volontiranje u 2017. godini.dodjeljuje se za najznačajnije provedene aktivnosti pojedinaca/pojedinki i pravnih osoba u volonterskom radu i organiziranju volontiranja u periodu od travnja 2016. godine do studenoga 2017. godine, a koje su sukladno Zakonu o volonterstvu doprinijele:

  • poboljšanju kvalitete života više osoba, više skupina osoba ili općoj dobrobiti;
  • aktivnom uključivanju više osoba ili skupina u društvena zbivanja;
  • razvoju humanijeg društva i volonterstva.

Pozivaju se fizičke i pravne osobe da podnesu prijave s prijedlozima kandidata/kandidatkinja za dodjelu Državne nagrade za volontiranje, najkasnije do 22. studenog 2017. godine. Sve detalje i upute potražite na stranici: http://mdomsp.hr/.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.