Volonterski centar Split

Splitski filmski festival / Međunarodni festival novog filma (14. - 21. rujna 2013.) slavi 18. rođendan, a održava se pod sloganom Odgovornost/Optimizam/Tolerancija

Ako ste punoljetni, odgovorni, optimistični i toleratni, i vi se kao volonteri možete uključiti u rad Festivala. Svaki volonter nudi svoju pomoć, a zauzvrat dobije dobru zabavu, nova iskustva i uvid u svijet filma i filmske produkcije.

Što tražimo i nudimo volonterima?

ODGOVORNOST / Poželjno je (punoljetnost je uvjet):

- poznavanje rada na računalu

- poznavanje engleskog jezika

- položen vozački ispit B kategorije

- prebivalište ili osiguran smještaj u Splitu

OPTIMIZAM / Nudimo:

-  stjecanje vrijednog radnog iskustva

-  uz naporan rad, priliku za zabavu

-  mogućnost upoznavanja strukture STFF-a

-  mogućnost gledanja vrhunskih filmova zanimljive, kvalitetne i nikad prije prikazane filmove, isključivo hrvatske premijere

TOLERANCIJA / Uključite se u:

- hospitality službu (zadužena za goste Festivala)

- prijem i distribuciju kopija / projekcije filmova

- press službu i programske aktivnosti

- ostale poslove neophodne za realizaciju festivala


Kako se prijaviti?

Kratak životopis i obrazloženje motivacije za prijavu možete poslati (subject: volonteri) isključivo na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Krajni rok za prijave je 27. kolovoza 2013.


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.