Volonterski centar Split

Na prostoru Udruge za terapijsko jahanje „Pegaz“ Rijeka, dana 8.,9. i 10.veljače, od 9  do 18 sati održat će se program edukacije volontera, zasnovan na identifikaciji potrebe za uključivanjem volontera u avanturno-pedagoške i terapijske turističke programe „HO-PE-TOUR“, koji se temelje na aktivnostima i terapiji pomoću konja.

»HO-PE-TOUR« (Horses-Pedagogics-Tourism) je nova robna marka, stvorena u okviru projekta PEDO TUR, sufinanciranog od strane IPA SI-HR 2007.-2013. Svrha robne marke „HO-PE-TOUR“ je postaviti standarde te široj javnosti i ciljanim skupinama predstaviti i približiti inovativne turističke usluge, posebno prilagođene djeci, mladima, osobama s invaliditetom i obiteljima.

Polaznici edukacije će steći osnovna znanja koja će im omogućiti aktivno sudjelovanje i kvalitetnu pomoć stručnom timu, uključenom u izvođenje programa HO-PE-TOUR. U programu ima 20 slobodnih mjesta. Sudjelovati mogu polaznici iz Slovenije i Hrvatske. Program traje 50 školskih sati i izvodi se u obliku predavanja i praktičnih radionica.

Više informacija i prijavnice na LINKU