Volonterski centar Split

Istraživanje o procjeni vještina potrebnih za volontiranje dio je projekta čiji je cilj podizanje učinkovitosti volonterstva u Europi kroz obrazovanje odraslih (kroz projekt REVEAL). REVEAL će razviti višejezične alate samoprocjene i tečajeve osmišljene za razvijanje vještina volontera i organizatora volontiranja diljem Europe. Rezultati ankete će biti dostupni svima bez novčane naknade. Projekt financira Europska komisija.

Ukoliko želite doprinijeti poboljšanju učinkovitosti volonterskog rada, molimo vas da sudjelujete u ovom istraživanju o procjeni vještina potrebnih za volontiranje tako što ćete popuniti anketu koju ćete pronaći na web adresi: http://www.revealvolunteering.eu/questionnaire_cr.php.

Anketa se provodi među volonterima i organizatorima volontiranja (plaćenim ili neplaćenim) koji imaju 18 ili više godina. Zemlje u kojima će se provoditi anketa su Italija, Velika Britanija, Španjolska, Švedska, Rumunjska i Hrvatska. Anketa je otvorena do 8. lipnja 2012. godine. Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo obratite se udruzi za pomoć mladima HELP, kontakt osoba je Nevenka Mardešić, tel: 021 314 273, Adresa; Mihovilova širina 1, 21000 Split, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..