Volonterski centar Split

instalacija14032012_009U park - šumi Marjan u tijeku su radionice izrade skulptura - zagonetki koje će krasiti novi Dječji grad na Marjanu. Javna ustanova za upravljanje PŠ Marjan preko Volonterskog centra Split obavijestila je volontere o ovim nadasve zabavnim i korisnim radionicama na kojima se volonteri druže, pomažu pri izradi skulptura, igraju se, a pritom naprave nešto kreativno i korisno.

Ako ste zainteresirani za ugodan boravak na svježem zraku javite se Volonterskom centru Udruge Mi- Split jer radionice traju do svibnja.


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.