Volonterski centar Split

smanjenaUdruga MI iz Splita, kao kontakt točka Agencije za mobilnost i programe EU održala je 14. listopada Informativni dan na kojem su predstavljeni programi Mladi na djelu i Program za cjeloživotno učenje uz primjere dobre prakse iz Splitsko- dalmatinske županije.

Na INFO danima sudjelovalo je 30 predstavnika škola, udruga i institucija naše Županije. Iskustvo sudjelovanja u nekim programima Agencije predstavili su Ante Radovčić (Comenius Regio partnerstvo Županije Splitsko-dalmatinske i Slovenije), Sarah Obernosterer i Gabriel Ruiz Alfredo (EVS iskustvo u Splitu), Antonia Stipić i Danijela Đonlić (inicijativa mladih- Projekt Dječji grad na Marjanu), Boris Vidović (primjer OŠ Pujanke u Cominius projektima) te Carmen Castello (cominius asistentica u Splitu).

Podsjetimo da će Agencija za mobilnost i programe EU u Splitu (11.studenog) održati seminare za program Cjeloživotnog učenja

A Dani otvorenih vrata održati će se u Udruzi Mi, Sinjska 7 u još dva termina 7.studenog i 5. prosinca, od 10 do 12 sati, kada svi potencijalni prijavitelji mogu doći informirati se i savjetovati o konkretnim projektima.