Volonterski centar Split

agencija_logoObavještavamo Vas da će se INFORMATIVNI DAN PROGRAMA MLADI NA DJELU I PROGRAMA ZA CJELOŽIVOTNO UČENJE održati 14. listopada, petak od 10 do 14 sati u prostorijama Mi Centra Zlatno doba, Branimirova obala 1, Split.

Udruga MI iz Splita, kao kontakt točka Agencije za mobilnost i programe EU održat će prezentaciju programa Mladi na djelu i Programa za cjeloživotno učenje uz primjere dobre prakse iz Splitsko- dalmatinske županije.

Pozivamo sve mlade, udruge, predstavnike škola, vrtića, knjižnica, predstavnike savjeta mladih i sve zainteresirane osobe uključene u proces obrazovanja na svim razinama od predškolskog odgoja do visokoškolskog obrazovanja kao i osobe već prisutne na tržištu rada, koje su zaposlene u različitim poduzećima, javnim i privatnim ustanovama na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini, a bave se nekom vrstom formalnog ili neformalnog obrazovanja  da se odazovu prezentaciji koja će se održati dana 14. listopada 2011. na adresi Branimirova obala 1, Split.   

Prijavu za sudjelovanje poslati najkasnije do 12.10.2011., na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.