Volonterski centar Split

Volonterski centar Split Udruge Mi,  najavljuje natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva "Vinka Luković".

Nagrada se dodjeljuje neprofitnim organizacijama za iskazani doprinos razvoju volonterstva i volonterskih aktivnosti na području Splitsko-dalmatinske županije za razdoblje od 01.01.2010. do 31.10.2011.

Uvjeti natječaja i prijavni obrazac bit će objavljen uskoro!


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.