Volonterski centar Split

euchRiječki športski sveučilišni savez organizira 6. Europsko sveučilišno rukometno prvenstvo u Rijeci od 17. do 24. srpnja 2011. godine. Očekujemo veliki broj studenata i studentica sa stranih Sveučilišta koji će se boriti za naslov europskih prvaka u rukometu. Kandidati za volontere trebaju poznavati najmanje jedan strani jezik, biti skloni timskome radu i trebaju biti motivirani za rad.

Ako ste zaintersirani za volontiranje detaljnije informacije o 6. Europskom sveučilišnom rukometnom prvenstvu možete pronaći na web stranici.
Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.