Volonterski centar Split


na_valovimaUdruga Mi organizira po prvi puta humanitarni koncert kako bi osigurali sredstva za nastavak programa pomoći starijim osobama kojeg provodimo zajedno s neprofitnom socijalnom ustanovom Mi centar za pomoć i njegu od 1998. godine trenutno za preko 600 korisnika.  


 Riječ je o humanitarnom koncertu (završnica istoimene Kampanje za kvalitetniju starost)
Na valovima života ...  Mladi u akciji za pomoć starijima! 

 

Koncert je u petak, 11.2. u Maloj dvorani ŠC Gripe s početkom u 20 sati!  
Nastupaju: Kim Verson, Bojan Jambrošić, Zorica Kondža, Unit X, Plesni centar Split, Abba the Kids, Bubnjari Ritam srca, Klapa Sveti Florjan, Ino Pezer i Antonija Dora Pleško...  
Kupnjom ulaznice pomozite da bude manje samih i zabrinutih među starijima!
Sav prihod namijenjen je za realizaciju programa i direktno pružanje socijalnih usluga svim uključenim korisnicima.  

Ulaznica su u prodaji,  od 24. siječnja, po cijeni od 40 (školarci) i 50 (odrasli) kuna u Splitu Dallas Music Shopu na Pjaci, prodavaonici Robot Split 3, u udruzi Mi Sinjska 7 i Centru treće dobi Branimirova obala 1. te u Trogiru Turistička agencija Atlas.  
Kampanju su podržali: Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, Grad Split i Županija Splitsko-dalmatinska i HDS Zamp.


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.